Jadu

Hej hallå Lovisa här igen!
Idag när jag gick in för att kolla om dessa två hoppetossar hade uppdaterat så fick jag en chock vilken fruktansvärd design jag gjorde åt dom sist...Jag skäms! Så jag gjorde en ny, inte bra, men MYCKET bättre. Vet inte om dom gillar den, blev lite fel färger då jag inte hitta nån fin bakgrund med lila och svart så det fick bli nån lilablandning.
Aja, det va allt från mig! hoppas nu dom lyckas med uppdateringen, dom hade ju flyt här ett tag!Ja, hejdå då! / Loviisa

Sju små blommor.

När jag just lagt huvudet på min kudde för att inta kvällen nattsömn.Hoppar jag fort upp ur sängen. JAG HADE GLÖMT DE 7 BLOMMORNA.. Ja just därför blev jag tvungen att gå upp ur sängen för att snabbt springa ut och leta reda på sju olika blommor. Efter letande återstod bara två st och de få jag tacka grannen för.
Nu ligger de sju blommorna under min kudde och jag är lite smått rädd över vad jag kommer att drömmer om i natt eller mest om vem jag kan tänkas drömma om..


Det är nog min första gång det ligger sju små blommor under min kudde.. lr så kan det hända att nångång när jag var mindre så har deet hänt men inte vad jag mins tydligt. Men nu så så ligger dom där. Och med det säger jag GODNATT!

середина лета

Glad midsommar! Fast det är ju försent att säga nu.. så hoppas ni har haft en glad och trevlig midsommar.
Det har jag själv haft. Och som plus i kanten så blev det premier turen med båten idag på havet (de vill säga uman.) Som för övrigt var väldigt fin ikväll.Kransarn på!

PUSS!

Jaa kanske så.

Kom bara att fundera över en sak.. en status som denna måste ju bara komma ursprunget från en mamma som känner sig mindre älskad än fadern av hennes barn. På tanken att den hotar att pappa kan råka illa ut inte själva mamman. Mamman som gjorde den här statusen från början tänkte så här: humm hur ska jag få mina barn att kopiera detta.. om jag skriver att något hemsk kommer hända deras pappa finns det större chans att de kopierar än om jag skriver mamma.    Ja nått sånt måste den ju ha tänk.ännu en saksom jag funderar på så här på kvällskvisten.

Hejdå å GODNATT!

Show them to me.

Ligger och lyssna på musik i vänta på att jag ska somna, men kan kan inte somna har alldeles för mycket att grubbla på,fundera på,tänka på, filosofera om och fascineras av. Som t.ex. mitt hår.. jag har aldrig tyckt om mitt krulliga hår vill helst se mig med rakt hår. Men efter att ha haft mitt lockiga hår lockigt i snart 3 år så har jag börjat vänja mig vid det och dessutom börjat uppskatta det. För det är trots allt lätt att ha att göra med eller igentlige inte.. hatar att kamma det för inte nog att det är jobbigt så efteråt ser jag ut som ett lejon. med det jag menar är att det är rätt så skönt att bara tvätta håret å sen är det bra med det. Och nu har detta blivit bra  mycket längre än tänkt. Jag skulle bara kort säga att jag plötsligt blev fascinerad över mina korvar i håret när jag låg i sängen och lyssnade på musik, (liksom jag gör nu.) över hur håret kan bara bli så av sig själv.. humm jaa...

jaa se själv det är lite underligt ändå..

Negerbollar och vitlökar.

Ja nu medans Mikaela är borta i den mer soliga och varma delen av världen är jag kvar här hemma i Storuman eller Norrdal. Jag måste bara säga jag älskar Svensk sommar... ingen sol ingen värme utan bara monligt, regnigt och härliga 10grader.. VILL OCKSÅ UTOMLANDS! Eller så få det bli vinter för jag är less på denna sommar, vilket kanske inte är så konstigt eftersom den inte ens har kommit än. Så nu få det gärna bli höst så jag få fylla år kuta i skogen lite sen få det komma snö. Ja tack de vill jag ha nu. Men över till det jag ville ha sagt med detta inlägg. Mikaela jag hoppas du får en härlig resa med mycket sol och värme fast kanske inte allt för mycket sol, för du får ju inte komma hem som en blånerger det räker om du bara bli nerger. Men du kan gärna få ta med dig några solstrålar hem till mig! Kan behövas. Men simma lungt nu! och ps oroa dig inte för flygresan. (Du kan flyga du är inte rädd.)

hehe min kunskap inom photoshop är inte min bästa.. men här har jag gjort en bild hur det kommer att se ut när Mikaela kommer hem.

PUSS Å HEJ!

Hejdå!

I morgon måste jag kliva upp tidigt, för klockan 6 bär det av mot Stockholm. Därifrån åker jag till Bulgarien! :D wooho! Så nu hoppas jag att Mathilda gör många inlägg medan jag är borta. Jag frågade henne vad man brukar packa, en av sakerna var kalla kläder. Så, jag ska leta i garderoben och se om jag kan hitta det. Något som kommer vara jobbigt är tetris, jag kommer ju inte kunna spela där.. Mitt beroende kanske avtar? Aja, ha det bra här i Sverige.

Om planet störtar eller något annat så ska alla mina nära och kära veta att jag älskar dom! Nu hoppas vi att det inte händer.

Så här ser vädret ut nu, lite skillnad på Storuman och Sunny Beach?

Dock är jag lite besviken på att det är moln och lite regn, men det kan också vara lite bra med tanke på att jag inte tål värmen.

 

 

Hajdå!


Oviktiga saker.

Nu har jag fått det bekräftat, alla killar är visst hjulbentat. Det fick jag klart för mig då min broder vissde mig ett par byxor. Jag mena om de inte skulle vara så varför skulle de då annars göra byxor som ha den formen?

Som sagt, oviktiga saker sätter man inom parentes.

Utkast: Juni 16, 2012

Nu tar jag detta kort. Idag så har vi haft tebjudning. Där vi drack te såklart, spelade kubb, kort och hade allmänt trevligt till de hade vi matchande outfits.Själv tycker jag att vi alla var väldigt stiliga.

Sommarlov

Ja, igår fick vi sommarlov. Skönt nu ska man njuta! och vi har, 2 ÅR KVAR TJALALALALA 2 ÅR KVAR TJALALALALALA!

Ja

Känns fortfarande konstigt att inte ha något plugg. Den konstiga känslan kallar jag istället för en SKÖN känsla! Denna kväll har jag hunnit med att städa lite mer i huset, snart klar med mitten våningen bara källaren kvar.. sitter och pratar med Lina på skype för att hjälpa varann att bestämma kläder tills i morgon, hehe. Ja, det är svårt att bestämma!;) Jag har även hunnit baka. Ja, det var väl allt. Hejsvejs!

 

Muummms!

Dan för dopparen dan.

Idag är det dagen före dagen då vi får sommarlov. Vilket känns både kul å inte kul.. och dessutom så är det ju inte ens sommar än?! men få väl hoppas på att den kommer snart. Annars då? njaa trött i benen efter intevallpass upp efter utsikten. Känner heller ingen vidare lust att fortsätta med min städning, och inte på min psykologi heller. Men detta måste ju göras ändå. Så jag få väl gå emot min vilja och göra det.

Sedan så har vi bestämmt oss för att börja bli duktiga på att spara minnen genom kort (eftersom vi är dålig på det) och har då helt enkelt skakat hand på att vi nu och i framtiden ska fota mera av våra händelserika liv. 


Som ni ser på dessa exempel så är jag ingen vidare bra på det här och ta kort.. men men det blir snart bättre. Hoppas jag iaf.

HAJ!

Hur slappnar man av?

Har insett att jag är färdig med allt skolarbete, bara en film att göra några små ändringar på, men den är i princip klar annars. Det känns helt fel att inte plugga, känns som att det är något som ska göras men det finns inget. För alltså hur tar man det lugnt och inte gör något? Det kommer nog senare när lovet börjar som nu bara är 2!? dagar kvar till! Tiden går fort.

Ja.. Saker som har hänt då, förutom att skolarbeterna är klar och det.

Jag har blivit smått beroende av morötter, har redan ätit 6 st..

Julia har åkt till Torquay på språkresa i TRE hela veckor! det måste gå fort. Nä men hoppas hon får kul.

Fotbolls EM har börjat, sitter och ser nu och blir så irriterad på alla som filmar.. eller så är det så att man bara inte ser händelsen från kameran, nää.. tror inte det!

Fixat pass, som jag fick göra om 2 gånger, mammas fel.

Fick papper på att jag får övningsköra.

Nä, nu räcker det.. konstigt inlägg, javet.

Har ingen passande bild så då blir det några gamla godingar ;)

 

Tack och hej!

 

 

 

 

 


Det är viktigt att sova!

Som vanligt är jag ute i god tid. Sitter just nu och gör mitt sista skolarbet för detta gymnasie år, psykologin. Som skulle vara klar för nån vecka sen. Men jag har alltid en förmåga att vänta ut till det sista och lite till.. Så nu få jag skylla mig själv att jag måste stressa klar den. Men men jag har ansett att jag har haft viktigare saker för mig eller det är då vad jag vill tro iaf. För skolan är väl ändå inte viktig att sköta? lr jo de är ju de. Det vet jag ju.Men nu så går mitt arbete framåt! Heja mig...

Det som gör det sköna skönare

Vem vill åka 10 mil bort för att se Norlie & KKV? Och speciellt David Rundblad han som inte är ett dugg snygg och han är ju inte så känd heller, NHL är ju inte så stort. Städning är mycket roligare! Att se hur golvet glänser efter man har skurat är en mycket vackrare syn är David.. den härliga känslan i ryggen efter att man har dammsugat, skurat och dammtorkat är ju helt magisk! Och det bästa är ju att jag ska städa resten av helgen också. Super kuuuul!

När jag vinglade på en stege för att dammtorka det översta skåpet så hittade jag denna längst upp och längst in. Tror de missade att plocka bort vissa saker ;)

Vi stod vi stora scen och vi sjöng till tonerna av Norlie & KKV.

Nu är jag en helnöjd tjej, för igår fick jag nämligen sjunga till tröjan du hatar och där jag hänger min hatt live!! tillsammans med Linnea, Sofia och Lovisa. Vi for nämligen till lycksele och trängdes längst fram vid scen och såg på Norlie KKV. Och som grädden på moset var även David Rundblad uppe på sen å blev interjuvad.
Och här är en urdålig bild på den förjävligt snygga pöjken av de två!

Puss å Hej!/ Mat.

Ja jag är lyyycklig!

Ja jag är lyyycklig ja jag är lycklig hela långa veckan ut. Anledningen till att jag är så lycklig är att jag ÄNTLIGEN ska få åka utomlands! :D den 21 juni åker jag, min faster och kusinerna till Bulgarien! Wiihoo! Nu är det bara passet som fattas.
Här ska jag ligga och sola!

Idag äre det Tors dag.

Hann ju lova mMikaela att jag också skulle göra ett inlägg idag (som nu är igår.) Jag har dock inte så mycket att säga.. men gårkvällen var kul (storuman är inte så illa ändå!.) Dagen idag var trött eftersom jag inte fick sova som jag ville.. för kring halv 3 for vi till fastra min för hon fyllde nämligen år. Så då fick man så lova att kliva upp. Medan jag samtalade med Lovisa slogs jag av tanken att de va ju skola imorn! Suck sade jag då å fick gensat panik för de hade jag ju glömt.. jag trodde ju jag hade heela kvällen på mig till annat skit. Men då vare bara att tänka om, de vill säga gå i säng i tid. men lyckas jag med det?? svar: Nej. Å med det säger jag tack å Godnatt!


Eftersom jag själv tycker det är tråkigt med blogginlägg utan bild, så fick de bli en som inte alls ha med saken att göra bara för att få med en bild. Men det jag vill säga med denna bild är att jag längtar till vinter! Vill ha sjukt mycket snö nu eller snart efter swampsoucern.

Talangjakten

I dag är det nationaldagen som innebär att vi hyllar svenska flaggan och det var den dagen Gustav Vasa blev vald till kung också. (Kom med lite historia..) Men det är inte bara det som är det speciella, iallafall inte här i Storuman. Vi har ju en talangjakt! Jag och min kusin har ställt upp där 2 gånger och sjungit. Det har blivit pallplats varje gång, en första plats, första året vi ställde upp till och med! Då vann vi med sången "Madicken". Men det var läääängesedan. I år ställer nämligen min kusin som är Julias syster och hennes kompis upp, med en egen skriven sång som heter "Love you", på engelska dessutom!! ;o Imponerad, duktiga var de. Jag och Julia skrev också en sång för väldigt längesedan, som heter "Godisland". Ja, vad ska man säga.. Brist på fantasi? Vi skickade in den till lilla melodifestivalen, men vi kom inte med. Lika bra kanske?

Så här snygga var vi.. hehe, Julia var söt iallafall!
Ja, här har vi de två långhåriga tjejerna. Hejdå.

Godmorgon Godmorgon!!

Det antecknings värd idag är väl att all svenska är gjord. Jippi! (som är ordklassen interjektion.) Och Mikaela har antecknat näst sista specialidrotten är även gjord idag vilket betyder en kvar. Även mitt är tetris beroend börja av ta. Mikaela har såå många val hon måste välja.. och hon är glad över att hennes hjärte tapper ska bort. Och nu har vi snart engelska och ska få veta våra betyg konstig nog har jag en känsla av att det kommer bli ett starkt A.

Vi är på gång vi laddade vi är tända!


Vårt flörtande går inte vidare bra.. tror vi vet varför.

HEJ!

Sommar sommar å sol, oj ursäkta REGN!

Just nu eller ganska redan så länge tillbak har vi legat ner på vårt bloggande, detta beror på att njaa de vet jag inte riktigt.. vi har väl helt enkelt vart för lata eller nå liknade. Men nu så tänkte jag att jag lika gärna kunde ta tummen ur röven å faktiskt göra ett blogg inlägg! För jag kan faktiskt inte sova.. vilket är fett irritrande på tanken att min alarm ringer om minder än 7 timmer. Suck säger jag bara. Men som tur är är vi lediga på onsdag så då kan jag få sova igen mina förlorade timmer. Något som är ännu bättre är att vi faktiskt får sommar lov nästa vecka! helt sjukt om man frågar mig, första året gjort på gymnasiet! det har gått nästan skrämmande fort för innan man vet ordet av så står man själv på lastbilsflaket och snart arbetslös. Menmen nu ska jag sluta babbla om allt å egentligen i ingenting. Så GODNATT! för nu måste jag börja räkna får.Snart ett år sedan.. sjukt fort tiden går.


PUSS PÅ JE! /M (som i Mathilda.)

Vilken?

Vilken tapet ska jag ha?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!