Gott nytt år!

Ja fort var det gjort så är år 2012 snart över. Har inte varit så duktig som vissa andra och sammanfatta året som gått. Idag har det än så länge både varit en bra och dålig dag. Bra är fika hos farmor eftersom hon fyller år såhär sista dagen på året. Sverige vann över Finnland dessutom! Det dåliga är att min älskade dragon åkte iväg med sin nya ägare..
Kvällen kommer nog bli bra med släkten och mycket god mat o.s.v. Just nu sitter jag och trycker godis eftersom jag ska klara mig ett HELT år utan chips, ostkrokar/bollar, godis, läsk och saft. Undrar hur det kommer gå..
Vill i alla fall önska er ett gott nytt år! :D 
 
Mina favoriter i jvm - 
 
 
Alexander Wennberg som jag sagt innan och jag hittade ännu en till, Filip Sandberg! Han är så fin och grym.
 
Gott nytt år!

Ny favorit

Nu har ju jvm dragit igång, eller igår. Hann inte se matchen men truppen har jag granskat och ja har hittat min nya favorit!! Har inte sett honom spela än, men han är snygg som bara den! Förra året var det Max Friberg men han är fortfarande en av mina favoriter. Min nya är Alexander Wennberg, MUUUMMMS!!
 
Max Friberg
 
Alexander Wennberg
 
Mmmm... Längtar till i morgon när nästa match är!
 
 

Ännu mer pepparkakshus

Idag är det dan före dopparedan och igår var det dan före dan före dopparedan. Då spelade vi våran "traditionella" innebandy med släkten, sedan på kvällen fortsatte traditionerna, jag och Julia pyntade mormors gran. Efter det var Josefin och Jonte här och fikade, eller Josefin gjorde det, mamma hade ju bakat biskvier! Därefter for vi till Carro och Conny och hade pepparkakshustävling. 
 
På första plats kom..
Jag, Jonte och Josefin, helt klart snyggast!
 
På andra plats kom..
Kim och Johanna.
 
Och på sista plats, eller tredje låter bättre, kom..
Carro och Conny! Hehe, vackert!
 
Ja, här har vi alla hus.
 
Och här har vi mormors gran som jag och Julia pyntade!
 
Ha det bra! Hejdå!
 

Pepparkakshus

Jag och Julia köpte ett färdigt pepparkakshus kändes för jobbigt att göra ett helt eget. Men vi satt ihop det själv och det gick bättre än förväntat förutom att det gick sönder lite. Vi ringde efter extra förstärkning till pyntningen, våra små kusiner. Riktigt snyggt blev det ju också! Fick även något att göra ett reportage av.
 
 
Heejdå!
 

MUUUUUMMMMSSS!!

Jag är tillbaka! med mat jaa de trodde ni säkert men ikket utan med något som är lika muuums som mat. Nämligen JUSTIN BIEBER (OMG han är så jääävla snygg! alltså skämta inte!! )som nu mera sjunger stumt genom mina hötalare från macjäveln.
 
PUSS PÅ HAN!
 

Ojojoj...

Det blir då bara värre och värre... http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab
 

Luckehiiia

13/12, alltså Lucia! Och vi hade ju värdens snyggaste Luciatåg, och Lucia. Själv var jag pepparkaksgubbe, bäst att passa på innan det blir förbjudet här med.. http://na.se/nyheter/laxa/1.1909703-pepparkaksgubbar-forbjuds-i-luciataget Jag ska då käka mer pepparkakor än vad jag någonsin gjort i jul! Ååå! blir så frustrerad, dom får väl hålla sig till våra traditioner!
 
 

Hahohi

Jag håller på att rensa mitt rum som jag gjort sen höstlovet men det ser lika illa ut ändå.. I alla fall så tog jag reda på mina priser genom mina dagar. Vilket resulterade 31 medaljer, 25 brickor/pokaler osv.. och 17 simmärken.
 
  

Bilder

Ja, eftersom Mathilda aldrig gör något inlägg så får jag väl göra ännu ett. Lovisa sa även idag att det är dålig uppdatering här. Så här har du! Har ändå inget värt att skriva så det får bli lite bilder från de senaste dagarna.
 
 
Hejhej!

1:a advent

Oj vad tiden går, det var ju nyss höst! Man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt, men jag vet inte om det stämmer i det hära fallet.
Farmor bjöd hela släkten på lunch på toppen idag, gott var det, hon är så gullig! Har även gått lite på skyltsöndagen, det är så mysigt och man får ju lite julkänsla! Apropå jul så har ju julkalendern börjat, och jag har en känsla att den kommer vara bra!
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en lussekatt, lussebulle, eller vad heter dom egentligen?? Nu sitter jag bara och väntar på att solsidan ska börja.
 
Juste! Jag fick ju mina hockeylotter som jag ska sälja.. 200 kr kostar en, någon som är sugen?
 
 
Och nu Mathilda är det din tur att blogga! Hejdå!
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!