Mästerfotograferna

Jag och Lovisa var och fotade Lina och oj vad duktiga vi var! Det vart där vid 200 bilder när vi var klar. 
 
 
Lina har ett bollhuvud.
 
Hejdå.

ÖÖÅPOIK

Skolfoto idag. usch fyyy blää säger vi bara!
tungan i gommen. check.
ej i gommen..
strike a pose.
 
 
PUSS!

Naken.

Nu har vi nakna de vill säga naturkunskap.
Vi är en vampyr vi suger å spyr.
 
PUSS!
 
 
 
 

En ponniiie.

Nu är man hemkommen från fjälls. Jag kan sammanfatta allt som mycket trevligt! igår så vandrade hälften av gänget och häften red upp till stuga där vi spenderade natten. Himmeln var stjärnklar mycket fiint!. morgonen där på vakande man pigg å alert för sängen var de inget fel på. Om man frågar mig. För om man frågar Lovisa får man ett annat svar.. Sen så blev det 3 timmars ritt hem och de känns ju i aslet nu. Men som sagt nog kunde man spendera en lördagskväll mkt sämre! och en söndag också.
Bilder orkar jag inte lägga in nu, de få bli imorn nu så får ni nöja er med en blid.
 
 
PUSS!
 

Lampjakt

Nyss varit och kört lampjakt, det var riktigt längesedan! Man kände sig som ett litet barn igen.. ;) nä inte riktigt men nästan. 
 
 
Självklart var Skanskamössan på och Nalle Puh lampan i högsta hugg!
 
Puss å hej!

Kakor

Hade inget att göra så jag tänkte att jag kunde baka. När dom var klar insåg jag att jag har glömde att lägga dom i former.. 
 
 
Mycket vackra! 
 
 

Upp och hoppa.

Fredag idag. vilket betyder att det är lördag imorgon och med det betyder det att det är dags för fjällturen med hästar och människor. Och jag har packat klart. (lr jag har kvar godis. Men de fixar jag imorn.)
 
Påplats: pigg å alert.
Efter 5minuters vandrig:
JAG ORKAR INTE MER!
vill inte vara kvar
jag längtar efter er min kära mor å far
maten smakar skit
jag känner mig så klen.
 
PUSS!
 
 

Oj!

Här han jag inte skrivit på ett tag.. Inte bra! Men jag har överraskat mig själv denna vecka med att jag har pluggat så att jag har kunnat proven och läxförhören! Jag och Lina hade ett snyggt teamwork på Svenskaprovet tycker jag ;) Så det får väl firas i kväll med lite gotta, jo så blir det nu kommer mormor med tårtrester. Hejdå!
 
 
Fick skratta lite när jag såg den, lika som bär ;)
 

Denmark.

Kvällsgöra plugga svenska.. å dricka te. Kan nämna att detta är är min 5 kopp idag. Mitt nya beroende vill säga.
Och denna filur hjälper mig.
 
PUSS!

Ångest!

Har panik!! Imorgon ska jag på sjukan och mamma ska bort, så jag måste fara dit själv! Usch vad jag är nervös... Jaja, nån gång ska man väl växa upp.
 


 
Tycker jag hittade en passande bild!

Snart hollywoodfruar.

Tar ett kort, slutar så här:
Jag och mamma säger samtidigt: Men du måste ju va stilla!
Pappa svara: men varför då?!?
Tar ett nytt kort.
Och när han ser det förstår han varför han måste va stilla.
 
PUSS!
 
 

Svar på tal.

Nu ska jag svar Mikaela på vad man ska ha på chrispen här nedanför ser ni svaret. Ost. Ost är svaret. Men den godaste osten är ju denna. Holländsk gouda.

Mums!
PUSS!
 

Tack för er uppmärksamhet.

Även jag passar på att slänga in ett inlägg nu när vi har relgions genomgång. Jag lysssnar aktivt. Verkligen. Och det är så intressant så jag inte ens kan blogga..  Hehe.

Jag vill ha vinter! å jag vill hamna i himmlen istället för helvetet för där kan inte snön leva..
Så vackert med snö!
 

PUSS!
 

Crisp

När jag va på ica i dag så köpte jag mig en låda med crisp eftersom Mathilda säger att det är hur gott som helst. Så nu har jag provsmakat och, det var gott! Men inte såhär jääääätte gott som hon säger. Fast jag vet inte vad man ska ha på dom så.

Fullrulle.

Nää nu håller vi på att tappa glöden, så skärpnig nu Mikaela och Mathilda!
Men jag kan skylla på att jag har haft fullt upp efter skolan har städat,handlat,tvättat, lagat mat, städat,tvättat,städat, tvättat och nu så ska jag snart fortsätta att städa. väldigt roande tycker jag.. det här med städningen och skit är mycket mer jobbigt och krävande än vad man kan tro. Så just nu längtar jag tills sängdags!
 

Dessa har varit min hjälpandehand denna afton. Och dem håller jag hårt om!
 
PUSS!
 
 

Godnatt.

Hej, hemskt mycket hej!
Har väl inget speciellt att säga dagen har flytigt på som de flesta andra dagar bruka göra. vakan for upp till norrdal, for ner till storuman, sedan upp igen till norrdal och sedan så har jag faktiskt sprungigt! min historik visade att senast var 1 agustig, fast egentligen så va sensate 4 agusti. det är över 1 månad!! för nu har jag verkligen lessnat på att vara sjuk.. så nu smyger jag igång min träning igen å jag kan inte med ord beskriva hur härligt bra det känns!
Och jag nu sitter jag här i sängen efter att ha ätit cprips med mamma, å där hänger man inte med hennes mun gå som en köttkvarn! hinner inte ens äta mina egna innan hon ha på börjat att äta upp mina också.. å jag som tycker jag är tockig i dem.. oj och nu blev detta mkt längre inlägg än tänkt så jag avslutar helt enkelt här.
 
Meen jag måste bara ta detta lite fort, efter det att min bror hade sprungigt berättar han att han hade fått mjältugg men han förstod ju inte varför.. han tyckte ju att de hade flytit på bra i löpningen. men då kommer såklart min smarta fader med det rätta svaret. Det får man om man är lönfet och ha dålig kondis. hahah.. (själv har han aldrig drabbas av det.)
 
PUSS!
 

Wheeey!

Igår var jag och Linnea och åkte skridskor, äntligen! Ingen älg i dag och trött kan man ju säga att jag är..
 
 




This is love.

Efter att hälsat på hos pojkarna som lanar, ska jag nu ta och lägga mig och se en av de bästa filmerna som finns. Beastly. För alla filmer som Alex Pettyfer är med i är de bästa filmerns som finns för jag helt fucking ärligt älskar den pojken! förbannat jävla snygg alltså! åå jag dör varje gång. (tur jag har många liv) för filmer som im number 4, wild child och bestly blir aldrig utnött!
Mmm vilken snygging!!!
 
PUSS!

17 ÅR!

Igår var det årliga firandet av vi två, detta innebär mat i massor och choklad i ännu mer massor. Denna gång blev det 1KG choklad och allt blev uppätet! Men det som var annorlunda den här gången avr att det blev vår kära vän Linnea som var med på firandet istället. Annars var det som de bruka de vill säga att vi var proppmätt efter maten och spymätt och då menar jag verkligen SPYMÄTT efter tårtan. Och till frukost blev det chokladfonten och frukt. Mums!
 



Här har vi alla pommacflaskor uppradade! 


 
 
 
 
 

Gamla goa minnen!

Tog fram hårddisken och kollade på mina gamla bilder. Hittade en hel del på jag och Mathilda som jag tänkte dela med mig av, eller ja det är från en massa saker vi gjort också. Finns nog 3456678 bilder till på oss men jag tog bara några som kan visas, resten är inte så jääääätte fina om jag säger så.
 
Så nu ger jag er en bildbomb och ja jag menar det!
 




 
Jag vet att vissa bilder är sne men jag orkar inte fixa det. Jag har en känsla av att Mathilda kommer vara arg över vissa bilder.. ;) Men vi va ju små.
 
HEJDÅ!
 

Ingen vanlig dag!

Ja må hon leva ja må hon leva! I dag är det inte bara 14 september utan det är Mathildas födelsedag också! Så, nu har alla CP-temberbarn fyllt sina 17 år. Ja, nu ska jag ta och skriva några fina rader här..
 
Mathilda, dig har jag följt ända sen dagis, vi har gått i samma klass varje år, till och med nu på gymnasiet. Så alltså har vi hunnit med en välda många saker. Inga dåliga minnen tror jag, bara bra, eller för stunden när allt hände var det inte så roligt. Och vet du, du har, du gör och du kommer alltid att betyda enormt mycket för mig. 
Nu kan du äntligen få sjunga denna låt.
http://www.youtube.com/watch?v=pmuMMjBc24A 
 
Och nu, lite pay back!
 





Då har teknikens under slagit till igen, varför blir vissa bilder sneda när dom inte är det på riktigt?? Några av väääldigt många bilder jag har på dig min lilla partypingla!
 
Men nu vill jag bara säga GRATTIS LILLSTUMPAN MIN ÄLSKAR DIG!
 
Puss!
 

Heja, heja på, heja på aik!

Nej nu håller vi på glömma något viktigt! det var ju seriepremiär för SAIK idag, och här nedan ser vi ju resultatet. Mycket bra start tycker vi.
 
 
PUSS!

Rubrik

Ja jag kan ju som inte konkurrera med mitt kvällsfika, för jag har redan ätit upp det.. Har inget vettigt att säga. Petter hälsar att han är coolingen! Håller inte med men.
 
 
Hejdå!
 
 
 

Hoppla.

Brist på annat så kan jag dela med mig av en blid med en söt liten filur på, det är nämligen Hilmer som gör premiär som leonbergsryttar.
Dock var den väl liite suddig, men fuck the same liksom.
 
PUSS!
 

Spruningt som en halvdöd genom Malmö.

När vi ska komma upp i att vara riktiga bloggare så behövs det flera inlägg per dag.. Så då få man räkna med många onödiga inlägg, som exempel detta.
 
Här nedanför kan man se mitt kvällfika som består av hembaktbröd, te med honung och vicks blå halstabletter.
Å nää Mikaela detta gör jag inte för att göra dig avundsjuk..
 
hahah joo men självklart är de ju för de!
 
PUSS!
 

GRATTIS!

I dag är det ingen vanlig dag inte, det är Josefins födelsedag. Tråkigt att hon inte är hemma men hoppas att hon har en jättebra dag i Övik! Så GRATTIIIIIS!! :D 
 


Rublik

Kaffe. japp.
 
PUSS!

One more.

Vi måste visa upp något vi faktiskt blev stolta över idag. tror de eller ej men de handlar faktiskt om framsteg i engelskan.
 
Se alla rätt!  (inte ofta de händer, jaa alltså om vi talar engelska vill säga.)
 
PUSS!

Ranta runt i ringen.

Idag så var det den årliga skoljoggen på skolan idag, dock blev det ingen doatloun för mig. Den få göras lite senare. Jag fick nöja mig med mina 9 varv istället.

Vi glömde förstås att ta en blid när vi gick runt badsjön, så denna få väl duga.
 
PUSS!
 
 

En av de saker jag HATAR

Är när det är ett gäng som har bestämt att de ska vara med varann (vi säger att det gänget kallas A), och det kommer några andra personer som vill vara med (de personerna kallas för B). A säger att det går bra, men då säger B att de bara är med dom om en person i A inte är med och får fara därifrån. Då är A så dum och säger till den personen att fara för att B ska få vara med dom, än fast alla i A hade bestämt allt dagen innan.
 
Lite krongligt med A och B, men det kändes lättare att skriva då.
   Det här fick jag höra i dag, blir så otroligt arg!!!! Är man 14 år så beter man sig inte så! Hur omogen får man vara!? Brukar väl vara lite vanligare när man är typ 7? Bra kompisar som ställer upp också.. Jag skulle bara vilja ge dom varsin snyting!!!
 
Tycker egentligen inte om när folk skriver om saker de stör sig på men, jag skriver detta för att komma upp i lika många blogginlägg som Lovisa.
 




Tycker att jag hittade en rätt så passande bild på google när jag sökte på snyting. (Ja, man kan undra om det finns nån hjärna i deras huvuden!!!!)
   

Religion

Man är inte allt för pigg efter att ha rört sig från 9 på morgonen till typ kvart i 12, speciellt inte om man ska ha religion efter.
  Något som är typiskt mig är när man säger något om någon och då är den personen bakom en, det hände mig i dag. Ungefär så här var det:
Sofie - Ååh, orkar inte ha någon lektion nu..
Jag - Inte jag heller speciellt inte den lektion vi ska ha!
Sedan vänder jag mig om och då går läraren vi ska ha förbi.. Ja, sånt kan hända, fast i mitt fall allt för ofta. 
 


 
Linnea på bilden, där ser vi en film om judendomen. Tro jag iaf.

Fjärde, check.

Muuums de är gott med bröd.
 
 
PUSS!

De gå bra nu.

Detta nya rekord fick jag en dag då jag mötte en viss fiisaela..
 
HAHA!
 
PUSS!


Mamma mia hunder börja tala mat!

Jag måste ju skryta på mig själv, de verkar som att jag faktiskt är en bra kock. dagen rätt blev muuums! och förutom att jag gjorde en god middag idag så gjorde jag även mina förjävligt goda bröd igår. Ja jag har nog lite kock i mig ändå.
 
PUSS!

Snabbinlägg.

Tjaa tjaa bloggen! nu sitter vi här på regionen, och lyssnar intensivt. hehe ville bara säga de. för vi måste ju komma i topp med lovisar 7 blogginlägg per dag så.

PUSS!

Bra och dåligt.

Måste ju bara få tacka Mathilda för det fina inlägget! Vart så glad! Hade en bra dag igår så tack alla. Senare på kvällen vart dagen inte så bra längre..
En av de bästa lärarna på skolan gick bort i fredags och fick veta det i går, så det var lite jobbigt på skolan i dag. Hon var så go och glad och hade myckat kvar i sitt liv, endast 38 år vart hon.. Skickar lite tankar till de som stod henne nära. 
Vila i frid Lotten!

GRATTIS LILLSTUMPAN MIN!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Mikaelas födelsedag idag! Nu är hon 17 höstrar! (det känns bra att även hon hade oturen att fylla år sent.) 
Vill bara säga grattis till dig även här. Och säga att du betyder otroligt mkt för mig! Vi har ju trots allt hunnit vara med om mycket under våra ca 11år tillsammans och det finns så många oförglömmliga minnen! (heheh skrattar just nu åt några..) Jag hoppas och tror att vi minnst har 11 år mer tillsammans! Du lysert upp min vardag och jaa mitt liv helt enkelt ska du veta!



Hihi du är ju för sööt!





HAHA.
JAG ÄLSKAR DIG MIN SNYGGING! <3
 
 
 
 

Summering.

Här är det inte skrivet på ett tag, men vad ska man skriva om då? Jo ingen aning. Så jag tänker att jag lägger ut lite bilder från denna sommar, hur den har varit osv..




















Mer sol och värme hade man ju hoppats på, men nu hoppas vi på en fin höst och vinter istället!
 
Hade.
 

Snabbinlägg.

Vi måste ju bara visa hur kreativa vi var igår. här nedanför är resultatet.
 

 Och sedan så måste jag bara visa när min syster kör säkert, med en skål på huvdet!
 
PUSS!
 

Glammiga naglar

I fredagskväll hade jag, Lina och Mathilda en trevlig kväll. Vi köpte varsin bj, half baked så klart. Project x såg vi, helt galet kan jag ju säga. Chatroulett och ruzzle hann vi också med. 
 



 
Jag fick mina naglar fixade också, Mathilda som ville att jag skulle måla dom fick ta den saken i egna händer.
Resultat: 
 
 
Puss å hej!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!