JESPER

Nu är det så här att Jesper blev avundsjuk för att han fick reda på att jag hade skrivit ett inlägg om Max Friberg och inte honom, så nu ska jag göra Jesper nöjd. Ja, vad ska jag nu skriva förutom att han är min pojkvän? Han är faktiskt ganska lik Max Friberg, han är ju söt, snygg, och allt det där, spelar hockey gör de båda dessutom. Fast nä där skojades jag, Max är bara lite småsöt eftersom det är något med hans ögon. Jesper är 1000 gånger bättre! En annan viktig sak om Jesper är att han heter Jesper men föredrar att kallas för Jeppson, men jag får inte kalla han för det. Men i alla fall, han är bäst i hela världen och jag älskar honom.

Svammel, svammel, töntigt och osammanhängande inlägg som vanligt.. tur att det ändå inte är någon som läser den här bloggen längre!

Kan ju offra mig för att göra inlägget roligare med några bilder.

 

 
 
Puss 
 

BAL & STUDENTEN

Ja mina vänner, jag har både hunnit gå studentbal och tog studenten igår. Tänkte bara om ni ville veta! Kommer sakna er alla och gör det redan nu. Insåg när jag kom hem igårkväll att det verkligen är slut på riktigt vilket slutade med ett grinkalas.. men nog ska ni se att vi kommer träffas, älskar er alla! #SA11 
Nu, massa bilder!
 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!