Tacokväll?, ja ä på!

Igår så var jag, Linnea och Lovisa på tacokväll hos Sofia. Och åt tacos.

Vi gjorde även som planerat och tog oss till att basta, men kan inte säga att det blev så mycket till bastat pågrund utav att det inte spilldes en droppe svett från någon av oss, (kanske berodde de på att de endas va 30 grader??..) men nöjd var vi ändå.

Puss å kram, de va allt från denna dam.

Hockey

Tillbringade heeeela dagen på ladan i dag. Oskar var domare och blev över körd av en liten Vilhelmina spelare och en Storuman spelare så han ramlade. Har också sett kanske världens minsta hockeyspelare! ;o
Den här lilla sargen var längre än hans ben!
Inte så svårt att se vem han är, han har nummer 4 och vit tröja, han är lika gammal som min bror som har nummer 19 i blå tröja, liiite storleks skillnad??

Virrig..

Heeeej, idag har jag och Jossan varit och irrat runt med skotrarna ;) Måste ju nämna att igår var ju första gången jag körde skoter lagligt ;) och det var som en magisk känsla att köra över vägen! ;o haha men i dag när vi körde insåg Jossan när vi hade kört en bit att hon inte hade nå bränsle kvar så då vände vi, jag tog täten tillbaka. Jag trodde ju att hennes pappa hade köpt hem bränsle så att hon skulle tanka hemma men de hade han inte och då hade vi ju kört hem till henne i onödan. Då körde vi till Statiol, eller försökte jag körde ju först och då råka jag köra fel.. ;s Men vi tog oss dit till slut.. Första gången vi skulle tanka, de va ju lite spännande hehe. Men de fixade vi! Efter det bestämmde vi oss för att köra till Lina och fika. Tycker att vi var duktiga som hittade dit ;)
Sen på kvällen for jag till Lina och vi gjorde marängsviss! Göööt! Vi börja tänka på när vi hade småstjärnorna i 6:an.. Ojojoj, vad höll man på med då egentligen? HAHA men kul hadd man!
Nä nu äre nog bäst att lägga sig, hel dag på ladan i morgon!

Resultatet.
Godnatt..

Haaaj!

Nu har jag och Linnea just anlänt från vår första tur i backen för i år, men after ski´n blire hos Sofia med tacokväll å bastu.


Tack å hej, nu ska ja va med min älsklingstjej.

Trevligt besök.

Satt på psykologilektionen och såg en film om mentalsjuka, då ringer det på mobilen och det är Josefin som ringer. Men jag kunde ju inte svara så jag skrev ett sms att jag inte kunde svara. Jag fick tillbaka att jag skulle gå på ¨toa¨ då gjorde jag det. När jag svarade sa hon: Hej, alltså jag sitter fast på eran gård.. Jag tror att jag skulle dö av skratt! Sen sa hon: Jag tror att jag har gräft mig ner till gräset så jag våga inte gasa nå mer, för dehär phazarna gräv ju bara.. Så jag sitter ordentligt.. Tänkte bara ringa och säga det så att du inte tror att det är någon mentalsjuk som har varit där;) Hon sa att det var sista gången hon kör upp till mig ;) Ååh.. Synd att jag inter var hemma så jag kunde se hennes fastköring!
I kväll blire att köra skoter till utsikten att grilla med några! Myyys! :D Får se om hon fastnar igen då ;)
Man ser inte så bra men den duger ändå ;)
Hade bra i kväll, Jossan är som ni ser inte så proffessionell.

JAAAAAAAAAA!!!!!!!

Som rubriken lyder.. JAAAAAAA VI HAR KLARAT SKOTERPROVET! Nu får vi äntligen köra lagligt, inte för att vi har kört olagligt.. men, hehe. Nu äre bara att vänta på att papperna ska komma så man får kortet och sen ut och köra! De ser vi fram emot! Uppkörningen gick väl bra, förutom att Mikaela tippade.. Meen sånt händer. ¨Om man inte kör fast så är man feg¨ ;) Gubben som vi hade som ledare körde så otroooligt sakta.. Tro inte att mätarn va över 50.. SUCK! Så vi satt båda två och sjöng för oss själva för att tänka på annat än att det gick sakt. Sen på provet så lämnade han som hade hand om provet facit brevid Mikaela så då rättade hon till lite.. ;)

Så nu är vi inte längre några övningskörare! ;D

Vi har ätit pannkaka!

Nu har vi lunch efter att ha avslutat första havlan från kursen i dag. Då förtjänade vi pannkakor, Mikaela gjorde ett tappert försök men misslyckades.. Där efter fick hennes mor ta över ansvaret. Slutspurten tog Mathilda hand om.
Resultatet:
<--- Mathildas. Mikaelas --->

ääälskar rubriker...

Detta är vårat första inlägg tillsammans dehär året. Vi ska gå skoterkurs i helgen så vi äääntligen får ta skoterkortet. Men vi hoppas för allt i världen att vi klarar det! för alla säger att det är omöjligt att misslyckas med det, så nu får vi ju inte att misslyckas med det! För då måste ju till och med vi säga att vi dålig.

 

Hej hå, hur ska detta gå!

HAHA!

Måste bara lägga ut bilden.. Den är så rolig på alla sätt och vis! (Kolla gubben med röd tröja, han spanar han)
Nä nu ska jag gå, hej å hå!

Klockan sju.

Jag och Lovisa har fått ett problem här i livet och det är att vi ALDRIG går i säng i tid. Men då idag kom vi på ett sätt att förbättra oss, för det är nämligen så att vi ringer varandra alltid tiden då vi gör den sista checken på facebook innan lägg dags. Men så idag gjorde vi upp ett schema var så vi skulle vara klara till 19:00 med allt så vi efter vårt samtal går i säng i tid.

Så nu sitter vi här tillsammans och pratar äter och ännu en gång pratar.

PS, jag har lärt mig screenshot.

Å som slutkläm säger jag:

Råkorven med ketcup på he kun va gött å få.

När man ändå häller på.

Jag måste säga att jag har saknat att sitta framför datorn på kvällarna och prata med mina underbart fina vänner. Jag menar en kväll utan ett samtal känns... TOMT.
Så tack till dej lovisa, nu är min dag fulländad.


Puss å hej igen!

Nu ha vi furit, nu va vi där, nu är vi hemma igen.

Jag som sagt har jag ju varit bort en vecka i värmen, men nu är ja tillbaks. inge mer med de. Så här kommer nån bild här från där.
Min pappa känner sig cool med K.

Denna dag kunde jag inte klaga på utsikten. (Det är dock inte min syster jag menar då.. utan de som skymtar lite länger bak, muuums säger jag bara!)

Puss å hej, nu ska jag snart lägga mig.

ööö aah

Det behövdes en ny design. Och därför började jag leta men fann ingen fin.. men då fanns det en höstig. Så den fick de bli för vi är ju trotts allt född på hösten bägge tvåen.

VÄRLDSMÄSTARE!!

JAAAAAAAAAAAA!!!! Sverige är världsmästare i junior hockey! :D :D Det var helt klart värt att sitta uppe till kl 5!!
Mika Zibanejad målgörarn i finalen!
Så sköööönt! Efter 31 års väntan!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!