Glad påsk!

Kan väl slänga in ett inlägg innan jag åker mot Tärna. Har väl egentligen inte så mycket att säga förutom glad påsk!
 
 
Heejdå, hare fint!

Fml

Kan man ha mer otur än vad jag har? Ja kanske men just nu känns det inte så.. Min startknapp på telefonen har varit glapp ett bra tag men har nu varit helt paj några veckor och har därför aldrig kunnat stänga av den. Alltså har den aldrig varit avstängd på ca 3 veckor. Men så igår hade jag lite ström och den hann dö innan jag hann stoppa i laddaren. Jag for och lämnade in den och fick låna Nickos gamla telefon som är en sådan som jag har. När jag ska skriva in pin-koden så hade jag tydligen glömt den och efter mina 3 försök så spärrades kortet... Nu måste jag ha en puk-kod som jag inte kan hitta. Så, telia ska skicka en ny som förhoppningsvis kommer på tisdag, så är mobillös tills då. Kom på att vi far på fjälltur på onsdag så då kommer jag vara utan mobil till fredag.. Woohoo! Känner att jag inte ens blir förvånad över att detta händer just mig.
 
Hejdå!
 
 
 
 

18 åringar

Nu när Mathilda har varit duktig att uppdatera så tänkte jag att jag också kan göra det, för nu är vi igång igen! Idag är det den 15 mars, vilket innebär att det är Linas 18 årsdag! Så jag vill önska henne en bra dag och att hon ska krya på sig nu när hon ligger hemma och är sjuk. Men vi syns ju ikväll när det bjuds på fika. Lovisa har också fyllt 18 men det var ju ett tag sedan, men nu vet ni det iallafall. (Ni få som läser.. hehe)
 
Varsegod, här har ni bilder på födelsedagsbarnen. Hejdå!
 

bilder?

Eftersom jag har varit borta i 3månader så kan jag bjuda på lite bilder under den tiden som jag lyckas tagit.
 
många nätter oh promenader med voffarna.
 
Skoter har körts.
 
jaa å lite till å.
 
jaa å så testade jag nya vinklar.
 
mer ute vistelser.
blää för skolan! (men torsdag går bra.)
 
läst tidning har jag också gjort.
 
Möglat med denna skönhet någånger. I sin valiga ordning.
 
träffat denna gulleplutt någånger! (han är så söt så jag kan äta upp han. basåniveet)
 
Vart på hottan i lse med bruttan likkeneea. yeeeh lr nått..
 
Nötteeer.
 
Mathilda har även hunnit bilvit en snapchat nötare. heheh
bilder från snapchat: jajjemän.
 
 
var på skellefteå matchh
fettisdag i backen.
semlor åts såklart.
så kan de se ut
 
eller sååå
eller varför inte så hääär
så vill man inte se ut.
lika söt som hilmer (hibbert) kan man inte va. 
nää verkligen inte! måste säga åt mig själv att sluta försöka..
 
men han kan iaf va sööt!
pil upp.beskriver bilden
nää nu ska jag sluta mata er med bilder så FUCK OFF.
 
PUSS!

Tummen ur

Nu har jag verkligen tagit tummer ur röven, och skriver nu ett blogginlägg efter många om och men. För er som vill veta så mår jag bara fint mitt liv har rullat på som vanligt. dvs jag har ätit mat, tränat, gått i skolan, ätit massor av tårta de två senaste månaderna. jaa å så har jag ätit lite mer mat. Men nu är mina chrips slut så inget mer ätande ikväll. Over and out.
 
PUSS!
 

Ingen bloggpaus här inte


Detta är vad mitt öga skådade när jag läste några gamla inlägg från dessa storbloggare. Och då tänkte jag på detta med att ta steget in i bloggvärlden, har man tagit det steget genom att bara skaffa en blogg? Eller handlar det om att skriva inlägg på sin blogg? Är det de första alternativet så kan jag ju inte säga att de har misslyckats i bloggvärlden, men är det däremot det andra alternativet så måste jag tyvärr meddela er, damer och herrar, mission failed. Men som man hört såååå mååånga gånger, av sååå många bloggare, så är deras förklaring. "Jag bloggar när jag känner för det". That´s it. Tjejerna känner helt enkelt inte för det inte idag, inte igår och inte alla övriga dagar de senaste veckorna. Men nu blir det iaf ett inlägg i mars, den första till och med, dock från mig, och inte från dom.
/Lovisa
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!