Gott nytt år!

Då är snart år 2011 slut och 2012 ska snart börja. 2011 var ett toppen år och hoppas att 2012 blir ännu bättre!
Ville bara önska er ett gott nytt år så ja, GOTT NYTT ÅR!

Svenska

Äntligen kan jag skriva på svenska på min telefon, inte kinesiska eller engelska.. så nu finns mina åäö. Höjdpunkten på min dag:D


Nu kan jag stava till ål, så nu kan jag sluta med klagomål.

Puss å hej!

Friberg<3

Junior VM har börjat och jag har redan hittat min favorit! Max Friberg, han är så otroligt grym! 4 mål på första matchen. Och han är ju så otroligt gullig också, det har nog något med ögona att göra;) Moa och Jossan håller med mig.

Erkänn att han är söt ;]

Härlig dag!

Hejhej, nu när min kära vän har bloggat så måste ju jag också slänga in ett inlägg. Idag for jag, mamma, pappa och minst brorn upp till kusinerna för att köra lite skoter. Första gången vi körde våran nya skoter och... Jag är förälskad i den!! <3 ;) haha jag och min bror fick se 3 älgar när vi körde medans mamma och pappa som ville se älgar bara fick se en. Sen for vi ner till Storuman igen för min faster hade hyrt badhuset så vi var där med släkten och några till och badade. Kan då säga att jag inte är en klippa på att dyka baklänges, gjorde ett fint rygg plask.. Resten av kvällen ska jag väl fundera på vilken mobil jag ska välja haha.
Bilden säger allt.. Härlig dag alltså!
I'm in love!
Hade bra!

Finfint

Idag var man på en tripp till Blaikfjället. Ja vad kan man säga mer än att det är fint där uppe. (än så läng iallafall.)



Puss å hej, väntar nu på mer snö som ska lägg sig. 

Iphone lr HTC sensation XL?

Nu har jag beslutsångest.. Vet inte vilken mobil jag ska ha! Det är jätte jobbigt.. Eller... 
Hmmm..

God jul!

Från oss alla till er alla en riktigt god jul! Vi hoppas att alla våra kära bloggläsare får en riktigt god jul med släkt, vänner, mat, Kalle Anka och förstås julklappar! :D
GOD JUL!

Dan före dopparedan

Ja en dag kvar till jul eller 8 minuter, känns konstigt har inte riktigt fått julkänslan helt men nästan. Jag och Julia har pyntat mormors gran i dag, full med kuler blev den kan man säga;) men så ska de va! strumpan ligger i granen så jag hoppas på en julklapp på morgon. Vi har också bjudit på glögg medans vi spelar bingo, det är ju tradition. Då kom faktiskt julkänslan en sväng. Sista avsnittet på julkalendern i morgon också, nu är det ju spännande!! Nä nu ska jag väl slå in dom sista julklapparna innan i morgon:)
Julavslutningen förra året:)
(hade ingen annan bild)
Ha en god jul:)

LOV

Hej!
Det är den 22 idag vilket bytyder att vi har fått jul lov! ingenskola på 18 dagar är inte fel, men för min del blir de är de ännu bättre, ingen skolan på 22 dagar.
Men det betyder även att det är 2 dagar kvar till jul också. Och det betyder att de är kvar 2 avsnitt av årets julkalender. Och jag ligger bara liite efter, 10 program lr nå.. så nu måst jag se ikapp, och min lillbäbis får hålla mig sällskap. :)


Kram å ha de kul, för nu äre snart jul.

Det är 3 dagar kvar till julafton!!

Hej, idag är det som sagt 3 dagar kvar till julafton inte 2! För Linnea och Lina säger att det är 2 dagar. Men dock finns ingen julkänsla den hade man bara när man va liten. Då kunde man knappt sova dagen innan jul, men för Mikaelas del så är det så fortfarande..
3 dagar kvar! ;)

Datafodral.

Underhålling på historian, vi har kommit på vad mer nytta ett datorfodral kan göra;)


Puss å hejs bäverfejs.

1/12

Idag är det första december :D 23 dagar kvar! Såg julkalendern i morse, i år kan den faktiskt vara bra, eller i alla fall till skillnad från alla andra åren. Det är ju ett måste att se dom alltså! Men julkalendrarna har bara blivit sämre med åren.. Jaja, i dag så har vi varit på skolan och gjort ett gramatik prov i engelska.. Och jag säger bara HEJ OMPROV! Det kändes inte riktigt som att det gick bra för någon av oss. Hockeyfantasten Mathilda är i Skellefteå och ser hockey är liiite avis bara, men jag ska ändå träna hockey i kväll så jag får nöja mig med det:) Imorgon åker jag och Lina till Umeå för att shoppa och handla julklappar. Det kommer bli fint!;D nää, nu ska jag äta och fara.
Måste varit den bästa julkalendern någonsin!
Detta blire i kväll :D
Puss och hej det var allt för mig!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!