Less..

Nu är jag arg! det är den 30/11 alltså sista dagen i november och vad händer.. Joo det regnar!! Den lilla snön vi hade är snart borta..... Ååå! säger jag bara! Det kan seriöst inte vara en jul utan snö, det är bara 24 dagar kvar nu!!! Och bara för att jag äntligen är 16 år och får ta skoterkortet och köra lagligt så finns det ingen snö. Har aldrig längtat efter vintern lika mkt som i år och sen så blir det ingen vinter.. Men jaja det finns inget att göra något åt. Jag får väl ta och skriva det på min önskelista till tomten.


En bild från förra året saknar den tiden då det iallafall fanns snö!Jag vill ha djupare snö än såhär.. Tack!

Gófika

Vi fick värdens jul längtan i onsdags så då for vi på konsum och köpte julfika, julmust, pepparkaksdeg och lussekatter! Vill ha jul nuuu!! 

MUUUUMMMMSS!!

Dag 13

Vi vet att vi är duktiga med dom hära dagarna.. Men nu kommer en dag iaf, det band eller den artist vi hatar är det. Vi vet inte riktigt vilket band eller artist jag hatar, men Mathilda är ju som sååååå bra på att sjunga speciellt när hon är på toa och sjunger. Så hon äre inte, Lovisas musik är ju ganska dålig men Caroline af Ugglas är ju heeelt värdelös så då får det bli hon för hon låter som en kråka... ;s
Väääärdelös!

:)

I lördags var ja å fira min kusin (Hanna) som fyllde 30 år, Grattis till hon! jag å min syster var utklädda till några från 50-tals men Mia var inte helt nöjd med sitt utseende.. Så hon är inte med på bild, men däremot så är min andra kusin (Emma) med, som var min kavalje. Och så får väl min "snygga" mamma också skymta på ett kort med födelsedagsbarnet.

Puss å hej, de var allt för mig.

Vi har ätit kladdkaka!

Ja, nu är det helg! så då firar vi det med Phims och kladdkaka pepparkaka ;DKladdigt värre!

..

Ja vi är duktig på de här med uppdatering lr inte, vi få väl ta å bli lite bättre.
Ja men hur som helst så har jag väl inte så mkt att säga än att livet flyter på som vanligt med massor med prov å annat sköj.
Men nu har jag äntligen sett klart Prison break. De är ju jäkligt bra och det blire ju ännu bättre då huvudpersonen är snygg! Men kan ju säga att jag hatar slutet. Man ser 4 säsonger å sen ba dö han.. ja mena han kan ju inte dö, de är ju inte bra.. men jaja de är bra ändå iaf.


Ni ser ju, hur snygg som helst!

Men nu gett ja gå, för ja har ett prov att plugga på.

11/11-11 kl 11:11

Vad gjorde vi 11/11-11 kl 11:11 jo vi gick.Detta händer ju bara once in the life time


Vårt vackra Storuman

Ja, igår var det ju faktiskt vackert i storuman som kanske många märkte. Japp.


Puss å hej, de va inge kul med denna grej.

Nä nu flyttar vi.

Nu är det så här att vi är reeedigt less på skolan (än fast vi nyss haft lov..) Så vi har bestämmt oss för å flytta å byta program till nått som är mer som linus program..  till nånstans där vi fortfarande får macbook pro.

Behöver vi en Brejk?
Japp!

Puss å hej, skolan gillar vi ej.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!