Möhippa och svensexa

Nu är det sista "barnet" ur familjen Mörtzell som ska gifta sig och då gjorde vi en möhippa och svensexa med han och hans blivande fru. Eftersom att han nu är den sista så körde vi en "best of" från alla möhippor och svensexor som gjorts med syskonen.
Dagen bestod av att de var tvungen att utrymma byggnaden pga "brand" som en inledning, utklädnad (standard), dans till Wii, skrämma dom att dom ska tolka inlines efter bil men när bilen körde i väg i hög fart gick snörena av. Cykla på den berömda trandemen på ica och göra scharader om matvaror, rökdykning där de skulle se vem som var mest pålitlig om det skulle uppstå brand och vem som skulle kunna rädda deras framtida barn, det var Madde som fick tiden 5:12 mot Marcus tid 12:05. Efter det cyklade de ut på Rönnäs. Där var det lerduveskytte, gå på träklossar, pilkastning, fånga varandra med en rockring när de hade ögonbindel och bjällror kring armar och ben. Sedan var det tävling om vem som kunde elda upp snöret först, Marcus vann överlägset. Efter det var det äggkastning och gyttjebrottning. Sist men inte minst for de över på ön som ligger på andra sidan sjön där vi hade lämnat några stockar, spikar, hammare, såg och rep som de då skulle bygga en flotte av och ta sig tillbaka över till Rönnäs.   
 
Det var en sjukt rolig och lyckad dag!

Vad är väl en bal på slottet?

Igår var det bal. Sofie, Lina och Anton gick, även två av mina kusiner plus massa fler så klart, och dom var så fina så! Eftersom jag, Josefin och Oskar inte tar oss in på hotellet så lyxade vi till det med plankstek och en halft misslyckad chokladfondant. Men äsch! 
 
Ja, hejdå!
 

Dryg dag

Vaknade och tittade ut genom fönstret och ser att det regnar.. nu när vi äntligen är ledig, konstigt?! Nej. Så jag gjorde nästan klart naturhemprovet, en fråga kvar!! Dock har jag ju det så kallade "hemprovet" i svenska kvar.. åå! nä, vad jag är negativ. Hejdå!


Jag gjorde en smoothie på fil, hallon, blåbär och äpple och så klart kokos! Muuumms!

Well well

Hello there, miss princess.

till Lovisa

vi lovar (ja nu lovar jag gör mikaela också.) att hädan efter ska vi berätta vad vi har i alla våra godsaker. ja vi he alltså ut receptet. det låter väl bra.


när det gäller smoothies tycker jag själv im när det smakar mycket bääär.
så i denna hade jag detta:alltså hälften gubbar hälften Hallon babyspenat ungefär lagomt. sedan för att få den mer flytande så fyllde ja på med blåbär proviva tills jag tyckt om den helt enkelt.

hejsan svejsan.

godmorning to you

till ni som inte vet de så kan jag säger er att frukost är den bästa måltiden på hela dagen. Helst skulle jag äta frukost flera gånger per dag. (å de bruka hända nå många ggr..)
dagen frukost var himmlarns god.


älskar sovmorgon för då får man tid till att äta en ordentlig frukost.


för trots att jag älskar frukost så är jag dålig på att äta på morgon eftersom man kliver upp 30 min innan man ska fara till skolan blir det lite väl stessit. Å ja men vem är hungrig när man sover. för egentligen vill man sova den tiden!

nu fick ni faktiskt lite mer å läsa denna gång hehehe.

hejdååå.

Hallonfluff recept

Här har ni receptet på hallonfluff! 
 
0.5 dl kvarg
0,25 dl vaniljyoghurt (går bra med fil också)
0,5 dl hallon 
En halv banan
1 äggvita
Lite honung
 
Vispa äggvitan till skum. Mixa ihop de andra ingredienserna och rör sedan ihop det med äggskummet. 
 
Nöjda nu?

Smoothie

Totalt ovärd skoldag, om man ens kan kalla det för skoldag. På svenskan gjorde vi inget. På matten fanns det ingen lärare och det går inte att räkna då! fattar inget. Spanskan hade vi inte heller någon lärare så jag slutade typ 3 timmar tidigare idag. Men jag klagar inte. Gjorde en smoothie som var mkt god!

Mmm... älskar kokos!!

här har du lovisaaa

 
 

deg

eftersom jag är ett stort fan av b&j haft baked så gjorde jag cookie dough ihelgen som var. kan säga er att de var jättgott!

detta i glass är ett steg närmre egen b&j.

1:a maj

Åkte upp till stugan igår. Vi fick punktering när vi nästan var framme och det började snöa.. konstigt?! Jag sov själv i lillstugan och där kryllade det av spindlar... uuuusch! så jag lekte jägare! när spindlarna var död och just när jag håller på att somna så börjar det smälla! trodde det var någon som var ute och sköt med älgbössan eller något. Tittar ut genom fönstret och ser att grannarna skuter mot stugan! Dagen efter for vi upp på fjället och fiskade, jag fick 13 stycken totalt! ;D då kändes det bättre, plus det härliga vädret! 
 
Haha, juste! jag fick en krokig fisk. Den fick leva lite längre.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!