I love it.

for hem till norrdal idag/kväll bara för att jag kunde. Har spelat tetris och när det började krampa i armen kände jag att nu började de vara nog.. värsta work outen alltså! å nu håller jag på med något olagligt hehe busigt jag vet. kom nänligen på en film jag ville se. så den ska jag se senare ikväll. För vissa har ju sovmorgon till kl 12.
 
Har inge direkt passande bild så de få bli en gammal gooding.
PUSS!
 

Se och hör.

Nu kommer lite senaste nytt här.
Det är väl inge direkt nyhet att jag är förkyld för det har jag varit heeela sommaren. VILKEN JÄVLA SUCK säger jag bara. tog allafall fram mina springar skor idag men inte för att använda dom. Nej. Utan bara för att lukta och känna på dem, jag säger då de aldrig har mina svettiga löparskor luktat så gott! fällde nästan en tår.. saknar att få springa!!!
Från det ena till det andra. Jag har hittat min nya favorit bland marabous mörka choklad, nämligen den med kokos! Älskar kokos.
Och nu till en förvånade nyhet. Jag gick in på ica idag och av misstag råkade jag se denna produkt. Jag hade inte en sussning om att det fanns sånna här. så jag köpten en utan att tveka.
Så mycket bättre med en stor låda än att måsta köpa många små plast påsa å suga ur. Här tar man bara en sked å sen har man fått i samma mänd som när man har pillrat fördigt med den illa påsen.
 
PUSS!

Pans labyrint

Ja vi har ju som sagt börjat skolan nu. och igår hade vi vår första medialektion här nedanför kan ni ser mitt resultat.
 
PUSS!
 
 

1 år.

Ja eftersom Mathilda aldrig gör något inlägg så gör jag väl ett. Alla mina vänner som också har mac har ju skrivit att de firar ett år med den så då gör väl jag det med.
 
 
Detta är första bilden som togs med min dator :)

Duktig igen.

 
Höll med min mobil för någon dag sedan, det var väldigt trist väder, så jag rensade min garderob. 
 
Före
 
 
Efter
 
 
Så, nu skulle jag bara behöva fara och köpa lite nya kläder!
 
 

Onödig fakta

Vi beställde hem Phims och nu är såsen i burk och inte i påse! :D så nu kan man äta lika grisigt som förut!
 

Snabbt och enkelt.

Här kommer det lite bilder eftersom att jag inte har uppdaterat på länge. Så de visar väl lite av det jag har hållt på med.
 

Duktig!

Nu har jag varit effektiv i 2 dagar, tycker jag iaf. Har hunnit göra många saker som behövde göras. Jag kände mig så duktig i förrgår så jag bakade en kladdkaka och åt den med grädde och färska jordgubbar, mums! Och i gårkväll prövade jag att göra melondrinkar, riktigt lyckade vart dom! Men i dag har jag bara njutit av solen, fast luften är kall, inte skönt hösten är på väg fast, det känns som att den har varit det hela sommaren.. 
 

Twilight

Nu du Mathilda, nu har jag sett 4:an av twilight! Som vanligt så kan jag inte vänta tills nästa kommer. Men jag säger då det, Jacob är ju så snygg!  

 

 

 

Flyger iväg som ett pappersflygpaln.

Denna dag har jag till största del ägnat åt huna. ut med senjo och ozzy på morgon (jaa min morgon är dock vid 12.) senare på kvällen ut med pickon, och ozzan för lydnads träning.
Sedan så tyckte jag synd om mitt hår och här nere är resultatet av den smet som hamnade i håret.
Olja ska ju va bra för håret, honung och ägg likså. Så tillsammans borde de ju vara ännu bättre, inte sant? har dock använt ägg i hårt engång förut. och aldrig mer sa jag då. Inte för att de va dåligt eller så, hade bara lite problem att fördela de i håret utan att spy.. denna gång gick det lite lättare men mot slutet gick de undan.
haha dessa bilder blev ju fin, de ska iaf föreställa nån bild sen jag å micko va ute å sprang. Hur som helst efter det kände jag att jag förtjänade godis.           
ää vem försöker jag lura jag känner mig aldrig förtjänt av godis.. Men de är ju sååå gott.
 
PUSS

Inget du var ville jag va.

Ikväll hände det något utöver det vanliga. Jag fick nämligen med mig min bror på gymmet. Och de kan jag säga att de händer inte ofta! nää typ aldrig.  Så nu är vi båda nöjda efter kvällens träning.
Crips sitter extra fint i kistan ikväll. De är så goda så jag kan äta ett HELT paket!
En slagen hälte. (Som slocknade tidigt ikväll.)
 
Och nu ska jag ta å krypa tills kojs jag med. För imorgon är det en annan dag.
 
PUSS å Godnatt.

I'm a survivor

Jag har alltså överlevt 2 dagar i fjällen. Första dagen var bra, vädret var lagom bara en regnskur men det var mygg se nanting! Myggmedel var min bästa vän just då. Vi gick till viterskalsstugan där 2 ur vårt gäng skulle sova, vi andra gick vidare en liten bit för att hitta en bra tältplats. Det var mycket mygg där med, har verkligen aldrig varit med om så mycket! Men det var bara att bita ihop. Spelade lite kort och försökte grilla lite marshmallows i vår jätte bra eld.

    Vaknade upp nästa dag och hade typ inte sovit någonting, max 5 timmar. Efter att ha laddat med bullens korv och en varma koppen så började vi gå. Vi tänkte att vi skulle gå en annan väg för att kunna se lite andra vyer. Efter en timma så började det regna.. så då var det på med regnskydd och regnkläder. Efter att ha gått i kanske 7 timmar så drar dimman ihop och vi såg ingenting, men vi visste vart vi var men vi såg inte var vi kunde gå, man kunde se fram typ 7 meter sen var det vitt. Efter att ha irrat runt så inser vi att vi inte kommer kunna gå den väg vi tänkt utan måste gå tillbaka nån kilometer. Kommer upp till någon stuga som jag inte minns vad det hette, men iaf så var det en skylt som det stod Laisaliden på och det var dit vi var tvungen att gå, som det var 9 km till. Än hur jobbigt det kändes så var man tvungen att gå än fast fötterna värkte och man var blöt. Vi var ju tvungen att vada igenom massa bäckar som var ganska stor och väldigt ström så hälften var helt blöt om fötterna så det kunde hälla vatten ur skorna. Det var mycket samarbete, vi byggde t ex en bro över en ganska djup och ström fors av krysseledspinnar.

    Man kunde inte se någonting tackvare dimma och regn så man gick bara för att komma ner, annars är det väldigt fin utsikt där. Maten var slut så vi hade lite choklad som vi fick dela på för att få energi att fortsätta. när det var som jobbigast gick jag och sjöng min gamla favorit låt "I'm a survivor". När vi äntligen var nere så hade pappa fixad så att vi skulle få fika hos hans släktingar, vi tog på oss det enda torra vi hade som i mitt fall inte fanns något av. Så jag fick låna av mina mostrar. Det såg ut som om vi var sånna som levde på gatan ungefär. Vi var alla nere halv 10 på kvällen och vi började gå 10 på morgon så i ungefär 11 och en halv timma gick vi i spö-regnet. Det var beräknat att vi skulle gå typ 1,2 mil med det vart nästan 3 mil ist, och det blir ju mer än dubbelt så jobbigt att gå på fjäll. Men det är sånt man minns!

   Hahah oj vad långt det blev, den som ha orkat läst allt är värd en guldstjärna.      

Och nu kommer en bildbomd!

 

Dag 1.

 Vår första bäck som vi skulle passera. Sooool!! :D Tältplatsen.  

Dag 2.

  Helt vitt runt oss.

Här korsade vi forsen.

 

Ja, det var en upplevelse, men för stunden var det hemskt!

 

Tack och hej!

 

 

 

 

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!