Lördag

Stålande sol hela dagen! Då var man så klart ute och körde skoter! Jag vet inte riktigt varför Petter vägrar att åka med mig, kan det vara för att jag lyckas med att köra ner i surhål, tippar o.s.v.. ;) Men jag fick han att åka med mig tillsist. Efter några timmars körning for jag på A-lagsmatchen, den vann dom med 10-5 mot Åsele, viktig match! Melodifestivalen såg jag också, herregud säger jag då, det blir ba värre och värre.. Pratar med Lina på skype nu också och de gjorde min kväll alltså! :D Nu ringer Jeppe också ;)

Bilderna är tillägnad till Lina som måste tillbringa denna soliga helg inne i bollhallen!
Lina du ska veta hur sköööönt väder det är ute alltså! ;)
Jaja, hejdå!

Kära morbror

När jag kommer hem från skolan och sätter mig vid köksbordet ser jag ett vykort. Då jag tar upp det och vänder, ser jag att det är från min morbror Marcus och hans tjej Madde för dom är utomlands. Tror att han bara vill retas eftersom att han vet hur mycket jag vill fara utomlands, och speciellt till Thailand där dom är.. Har bara varit utomlands en gång, i Kreta när jag var 2 år. Första och sista..

Min dag.

Jag hade planderat min dag så här:
1
2
3
Men den blev så här ist:
1
2.
3
Jag visste inte vad jag skulle ha för bild på att sitta i omklädningsrummet och prata med Moa i 2-3 timmar.. Såå jag skriver det ist ;)
4
Hejdå!

Hjärta.

14/2 ja de är då det är alla hjärtans dag, den firade jag med Lovisa vi forever alone together, Lovisa var så romantiskt och bjöd mig på kärleksmums och vaniljhjärtan.Och denna bild är till min kära vän Mikaela.
Du är som en stjärna jag ser dej inte alltid men jag vet att du alltid finns där.


Puss på dig lillstumpan min!

Bättre sent än aldrig.

Detta är ett inlägg som egentligen skulle upp i helgen men jag har helt enkelt inte orkat fören nu.

Ja, i söndags var det mer än fint väder det var jättefint! Jag (forever alone) fick då fara ut med min kära broder då, men de tillsammans är man starkare. Så trotts våra fast körningar tog vi oss loss.

Nu till bilderna..

Visst är det roligare att se en sådan bild här nedan...

 

...än en sån här, här nedanför?.. ja de äre de ju, fast när man är i de olika situationerna så är nog den här nedanför jag föredrar då.

Tjaaadå!

 

 

haha

Mathildas smarta ord för i dag: ¨Jag slänger inte skräp i naturen, bara i stan¨

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag i dag, känner ingen skillnad mot igår och alla andra dagar. Kanske för att jag är totalt forever alone? Ja, kanske. De speciella i dag är väl att det är hemmamatch ikväll, då får jag nog fira dagen på ladan. Jag, Linnea och Moa tänker överraska laget med alla hjärtans dag gelehjärtan. (Bara för att fira på nåt sätt.) Fick också ett sms av Moa igår kväll, hon skrev: Vem ska man ge alla hjärtans dag pussen?! Ja, jag sparar nog min tills senare tror jag. Men Moa har då slagit till med 38 kramar och pussar. Frågan är om det är sant.. ;) Men, hoppas att ni iallafall har haft en bra alla hjärtans dag.
Hade lite hjärt effekter så att den skulle bli lite mer passande. Min ¨fina¨ tapet passar också in ganska bra..
Puss, hej det var allt för mig.

Klumpig och kraxande svart.

Nu är snart denna kväll slut. Och dags att börja bege sig i säng, men först ett snabbt inlägg.
Kvällen bestod av chokladfonten med Lovisa, och melodifestivalen såg vi med, Tomas Dileva ojoj säger jag bara..
Men efter den trevliga kväll med Lovisa tog ja beslutet om att köra hem till Norrdal (ja undra om de va den glömda datorn som lockade..) Menmen nu är ja iaf hemma, framför datorn. Och nu vare inget mer från mig. 


Ja dom är sne..men jag får inte till det.
Så om ni vill se dom åt rätt håll så få ni vinkla era huvun åt vänster.

Skoter

Idag var det en bra dag. Först hockeymatch mot teg som slutade 2-1 till oss! :D Det var nog den roligaste matchen, för alla kämpade och gjorde sitt bästa hela matchen och ingen som klagade heller. Efter matchen for vi ut och körde skoter med Lina och Oskar. Och vilken skoter äre som fastnar??? Jooo, Artic! men de fixade jag och Mathilda lätt ;) Vi körde iallafall till isladan sen och såg sista perioden på a-lagsmatchen, dom vann också:) Sedan vart det tårta på det eftersom lillebror fyller 10 år i dag. Alltså en lyckad dag:)
Det är något med Mathilda och träd ;)
Hitta ingen bättre bild, men grattis iallafall:)
Heeejdå!

He e ba å åk

Nu så har vi vart på skidspåret för första gången i år, å vi måste faktiskt medge att det gick förvårnatsvärt bra. Men från fiskfjällskidor till skateskidor så kanske de inte är så konstigt.

Haj då!

Mohaha, Lovisa här!

Ja nu måste jag ju uppdatera bloggen åt dessa toka. för dom dug ju inte till att göra det själva..
Aja, nu ha dom då fått sig en liten snabbfixad design så förhoppningsvis ska ni väl också kunna uppdatera lite nu ;)


Än om ni bokstavligt talat SUGER på uppdatera så älskar jag er ändå! :) <3
/Lovisa :)

Godis med godis på, he kun va gött å få!

I dag har viiiiii vart på skolan, sen hem till Mathilda! :D vi exprimenterade vi lite med godis och godis. Det vart ganska lyckat ändå tycker vi ;) sen såg vi ju på gamla goda full frys!
Här är resultatet:
Hejdå!


wiiihooo!

Jag kom med i länslaget! :D måste säga att jag är stolt över mig själv! Så nu har jag tagit några steg i Moas eller Lillemor som hon nu heters självförtroendestege. Den ska hon också sätta upp på dörren i omklädningsrummet. Så för varje gång jag säger något bra eller dåligt om mig så ska hon flytta den upp eller ner. Just nu säger hon att jag ligger på andra steget.. Aja ska jobba på dedär.
ÅÅ.. Jag hade rita en riktigt (snygg) bild på stegen på photoshop, men då gick de inte att lägga in den.. Jaja.
Hejdå!
Puss och hojj, hare skojj!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!