Tjockismathilda

Tjo hej! Här sitter jag. helt ensam och smäller i sig godis för att bättra på formerna.
(Jag hade faktist tänkt göra fruktsallad ikväll!)
 
Mmm så gott de är! en stund iaf.
 
PUSS!

Lov

Jag har ju som sagt också lov som Mathilda. Inleder det ungefär på samma vis som henne, med choklad! 2 för 25 på konsum. Själv kunde jag inte hålla mig från att ta en bit igår som sedan spårade och blev mer och mer, poff sa det så hade jag ätit upp halva..
 
Ha ett bra lov eller i alla fall ni som har lov. Hejdååå!
 

Swiss.

Heja Mathilda! idag försovde du dig bara till 8:00.. fast jag hade ju iaf 30 min å ta mig till skolan iaf, dessvärre var de förra fredagn, vaknade nämligen 9:49 och började då 9:50! haha men hör å häpna jag kom precis in i klassrumet samtidigt som läraren. Kort fattat kan jag säga att de senaste 2, 3 veckorna har jag för sovit mig varje dag!! kass, jaa vet, jag är kass. Men nu äntligen behöver jag inte oroa mig för de, för nu har jag nämligen tagit lov i en vecka!
Och för att fira så inleder jag lovet med detta.
 
PUSS!

De ska va gött å leva!

Har jag någon sagt att jag gillar te? om inte så säger jag de nu. Jag älskar te! För de lener sä gött i halsen min.
Så gott så jag göra mig en kopp till.
 
PUSS!

Dansa som förr.

Söndag, jaa det är söndag idag å det gillar jag inte! för om de söndag betyder att det är skola dagen efter, suck. å de betyder hejdå sovmorgon och hejdå 13timmars sömn.. istället säger jag hej till en ny skolvecka. Och hej till mitt försenade hemprov som ännu inte är klart trots de skulle ha varit klart i fredags. Men sån är jag. Jag orkar helt enkelt inte göra allt som har med läxor att göra. För det tar tid och det är TRÅKIGT. så nu sitter jag här med mitt ogjorda prov och tror på att jag ska göra klart de nu. men vem försöker jag lura för jag vet mycket väl att jag inte kommer orka göra de. Så jag borde försöka sova istället, men även det vet jag att jag inte heller kommer att göra. Och på nått sätt lyckas jag alltid göra mina korta blogginlägg förlååånga. Ska försöka bli bättre, men de kommer jag nog inte heller bli.
 
Hittar ingen passande bild, så då får väl ozzy ärana att synas denna gång.
(Som btw är den finaste hunden i världen! hehehe)
PUSS!

Myspys

Mamma har köpt ett nytt te. Tänker bara på Linnea, Sofia och vilka det nu är som hatar ordet "myspys", eftersom teet heter just myspys.
 
Ha en bra kväll!

Huvva

Just nu har vi svenskalektion, vi lyssnar på när läraren läser "vem ska trösta knyttet." När hon nämner Mårran så börjar jag tänka tillbaka på när jag var liten och såg på Mumintrollen. Då var Mårran något av det läskiga jag visste, usch vad många mardrömmar jag hade om henne..
 
 

Blääääää

YIPPI nu börjar spanska!!
 
PUSS!
 

Lyckligare nu!

LYCKAN SOM UPSTÅR NÄR MIN SPOTIFY ÄNTLIGEN KAN SPELAS FRÅN IGEN!  För jag är minnst sagt beroende av musik, det ska helst spelas 24/7 å då menar jag verkligen 24/7!!
Min drog alltså.
 
PUSS!

skämes tamme satan.

Nu var de ett bra jävla tag sen jag blogga alltså, varför? jaa har väl inte orkat helt enkelt.. men men sk väl sakta men säkert berätt vad som ha hänt under de dagarna jag har varit bort. Men vi börjar med idag.
som alla redan säkert ha märkt så ha de kommit snö! överlycklig blev jag när jag imose var tvunge att borsta bort snö från sadel. mindra bra att jag bara hade 9 minuter på mig att ta mig till röbrohallen.. men så gåre väl när man vaknar 8:21..
åå so lovey väder vi har idag!
måste även presentera vårt nya fynd bland hyllorna på konsum. det heter något så fint som flapjack. kan bara säga att dom är hur god som hellst!
 
PUSS!

Kaos?

Nej, bara stökigare än vanligt.
 

Suck

Pappa har ju tjatat och tjatat om att skaffa en widetrak men det har jag sagt ett bestämt nej till. Men så igår kommer han hem och säger att jag ska komma ut och kolla, och vad får jag se.. Jo.
 
 
Nu tycker han att han har bytt upp sig från dragon till widetraken.. 
 
 
Tur är ju att jag har RMKn!
 

Kanelbullensdag.

Mums! detta måste nog var min favoritdag på året. för jag har och kommer alltid att ÄLSKA bullar!
Den enda gång jag kommer att ha en bulle i ungen är när jag har ätit en.
 
PUSS!

Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag, nej, för det är min lillebror Joels födelsedag. Hela 14 år, så nu är han fjortis på riktigt. Det känns som om han är 9 år, inte 14!! Ja, tiden går fort.
 
 
Sen så fick han ju en fin blombukett av moster.
 
Hejdå!

Bröd

Var och åt middag hos mormor och hon hade bakad ett så otroligt gott bröd! Så jag frågade henne om receptet. Och som svar fick jag:
Ja, det är en pjött mjöl, en pjött sirap osv.. sen skulle man röra om tills det såg bra ut. Ja, det receptet finns nog bara i hennes huvud insåg jag. Så jag fick ett bröd istället.
 
 
Hejdå!
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!