Haha

Ett år sedan

Det är alltså ett helt år sedan vi satt i salen på ABF och skrev upp för skoterkörkortet, även uppkörningen. Helt sjukt! Hade tänkt fara på en tur bara för att det var ett år sedan men tiden fanns inte till. I år så sitter vi och har körkortsteori, det är galet vad tiden går fort.
Här har vi iallafall en bild från den dagen vi tog skoterkortet. Då stod det övningskör på ryggen, nu står det så bakom bilen!!
 
 

Grattis kusin

Idag fyller min kusin Julia 16 år! Alltså har jag känt henne i 16 års tid, och det är ganska mycket. Vill ialla fall önska henne en bra dag. Sen i kväll kommer vi och käkar tårta!
 
 
Det var typ bara dehär bilderna jag hade på henne som var på datorn. Ja som ni ser så äre en ny, en halv gammal och en jättegammal bild, hehe. Aja, hejdå! 
 
 

Coolt och pinsamt

Var på match i kväll, pinsamt är ordet! Jag trodde ju att matchen började 8 men den började halv 8.. så jag han se 2 min av första period. När jag kommer dit stod det 4-1 och resultatet blev 8-6 till Vilhelmina. Bra vändning av Vilhelmina måste jag säga. Synd för Storuman. Jaja, bara att ladda om och komma igen. 
Det som är lite coolt är att man kan se matcherna live och 24 timmar efter matchen är slut. Och det kan ni göra --> http://www.livearena.com/Content/Index/3237 där. 
Imorgon hoppas vi på fint väder och inte kallare än -15! 
 
 
Hade ingen passande bild. Hejdå!
 

Hallihallå

Ja, här skrivs det ju inte allt för mycket. Tänker skriva några rader nu i alla fall, så vad kan man skriva om.. Jo vädret! Det är SVINKALLT ute nu! - 26 grader hemma hos oss.. När det är så kallt som det är just nu så får jag lite flashbacks från min och Mathildas övernattning i stugan. Den historian har vi skrivit i ett blogginlägg här någonstans. Så om ni vill läsa om den får ni leta i September 2011 eller nåt tror jag, för jag orkar inte skriva den igen. 
 
Skolan gör sitt jobb också, plågar oss ganska bra nu. Nä nu ska jag sluta klaga, imorgon är det fredag som innebär helg! Även a-lagsmatch i morgon kväll, kulkul. Nu ska jag sluta svammla och se om jag kan hitta någon kul bild att lägga upp som kan rädda detta inlägg.
 
 
Det var tider det, men nu eftersom det är så kallt så går det inte att åka skidor.. 
 
HEJDÅÅÅÅ!

Vilken dag

Världens finaste dag i dag ungefär, vilket väder! Tog skotern som nu äntligen är lagad och körde en sväng med kameran, ja, ni läste rätt MED KAMERAN! Måste ju försöka fixa några vettiga bilder att sätta upp på väggen på skolan. Jag for även till slalombacken och åkte premiäråket med snowboarden. 
Här får ni titta på några av bilderna, vissa är redigerad och vissa är inte.
 
 
PÖSS Å HEJ!

Mathildas nya älskling.

jag har aldrig visat upp min nya älskling här för er. Så jag måste ju ta å göra de.
 
PUSS!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!