Alla är inte lika men ändå desamma.

Jag känner att jag har varit frånvarande från bloggen ett tag nu, så de är väl dags att jag gör ett inlägg nu då. Så de få bli ett snabbt. Idag har jag inte gjort så väldigt mkt lr ganska ändå på tanken att jag klev upp kl halv 1.. (jag vet inte OK!) men jag ska försöka bättra mig.. Han med attta ut och in en en säng till lägenheten å skruva ihop den å städa lite. Å så fick även jag å possan ut på en löptur. Men nu ska jag ta och läsa en tidning innan jag ska försöka mig på att sova. Som mitt sällskap redan gör.
 
PUSS å Godnatt.
 

Äntligen!

Yes nu har jag lyckats att lägga upp inlägget, för det kom bara fram en ko innan.. tyckte den var rätt söt första gången men inte längre! Nu när jag kollar på bloggen så såg jag att alla försök jag gjorde igår kväll med att lägga upp publicerades. Så det var 6 st likadana inlägg. Denna teknik.. 
 
 
Jag höll på bli galen, eller höll och höll, BLEV!

Längesedan!

Nu för ganska många dagar sen så åkte jag upp till Mathilda. Kom dit halv 8 på kvällen ungefär och våra munnar gick hela tiden enda tills halv 6 på morgonen. Märktes att vi inte hade träffat varandra på länge! Vi fiskade och jag fick min första fisk för i år, skamligt.. Mathilda fick också en. Men vi var snälla med fiskarna och släppte tillbaka dom. Vi gjorde även chokladfontän, muums! Jag tror att jag har fått tinnitus på högra örat för det var de örat jag satt med mot henne hela kvällen.  

 

 

Så fint var det i Norrdal klockan 3 på natten!

Spring för livet, så blir det längre.

Jaa å vad har hänt idag då? jo, jag har äntligen kunnat fara å springa! Så idag har jag sprungit. LYCKA säger jag bara.
Å självklart följer lillbäbisen med.
 
PUSS!
 
 
 

Folkrace!

Hej! idag for jag, mamma, Joel och Petter en impulssväng till Lycksele för att vår kära kusin hade glömt sin hjälm till folkracetävlingen. De har försökt få med oss flera gånger att följa och kolla när han kör så jag undrar om detta var genomtänkt så att de skulle få med oss.. ;) men kul var det, förutom att det var ganska kallt. Man blev lite små sugen att köpa en bil och träna sen börja tävla, såg sjukt kul ut! Johanna tyckte att jag skulle börja för det skulle ju vara så coolt när man ska ta emot pris, när jag tog av mig hjälmen så att mitt långa blonda hår kom fram. Ja det hade varit något! Men, allt kostar ju tid och pengar vilket vi har lite av just nu.

 

 

Jamen hejdå då!

 

 

 

Du vänder blicken åt sidan och tittar bort.

Jaa idag vad har hänt idag.. för de första så har mina kusiner kommit upp på besök, trevligt trevligt. sedan så har jag förändrat mitt utseende, fast dock inte något så anmärkningsvärt har nämligen bara klippt och färgat håret.
Ja här kan ni se resultatet. Lite mörkare å nån centimeter kotare.(vet inte riktigt om jag känner mig så bekväm i mitt "nya hår" (jag bara skämt.) )
 
Det sista man gör innan  man ska publicera ett inläggg är att skriva rubliken, vilket många har svårt med men konstigt nog inte jag.. jag tar det första jag hör lr de som kommer upp i mitt huvud. Därför är det himmla bra att lyssna på musik för där hinner det sägas mycket på 3,4 minuter. Med detta vill jag säga: därav dagens rublik.
 
PUSS!

Barn, syskon, familj.

Jag har funderat lite på det här med att skaffa barn, och jag har som tänkt att 2 stycken räcker, max 3. Jag kan inte förstå mig på mormor och morfar som har hela 7 stycken! Många härliga historier har man ju hört, att de delade på en burk cola alltså 33 cl på fredagskvällar och när de åkte på semester så fick de turas om att sitta på golvet i bilen för att rymmas. Frågan är ju om det är kul att ha så många syskon, jag tycker att det räcker med mina 2, fast en till skulle vara kul, men då MÅSTE det vara en flicka. Skulle inte klara av att ha tre bröder! I alla fall så satt jag just och kollade på tv, det var stora familjer. Då tänkte jag att det var som mammas familj men nej, 15 ungar!! Det är ju helt sjukt, och mamman sa att hon skulle vilja ha fler. Alltså 15 st, det är nästan lika många barn som jag har i kusiner bara en ifrån lika många. Hon är 36 år och äldsta barnet som är en flicka är 22, alltså var hon 14 år när hon fick henne. Mathilda som inte ska ha ett enda barn, jag tror att det kommer sluta likadant för henne som för mamman i programmet, eller vad tror ni? Haha, kanske inte. Apropå Mathilda så skulle jag hälsa från Anton att han har en ny bakgrundsbild på datorn, du kan nog gissa själv. Han kan se fyra Mathilda på hans skärmar sa han.

Här har vi syskonen Karlsson för längesedan, skotern tillhör familjen än trotts att den är såld. Vi ser inte ut att vara så många men det känns som att vi skulle vara dubbelt upp.

 

Hejdååå!

Jag kämpar sliter svettas.

Brist på annat så kan jag berätta (viss) dagens höjdpunkt.
 
Blev mycket stålt över mig själv.
Å inte nog med de så gick jag upp en rank.

Ja sen hade jag inget mer att säga.
 
PUSS

Jag är kär.

Jag bli alltid lika kär varje gång jag ser denna fruktansvärt fina pojke i tv rutan (ja lr dataskärmen..) Har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett i'm number 4 å wild child. Han blir ju bara finare å finare för varje gång man ser han! Menmen med detta vill jag säga att jag nyss har sett Wild child och jag är kär. Igen.

Sunny Beach

Ja, jag ska väl skriva lite om resan till Bulgarien. Det var sjuuukt varmt som jag hade förstått, badade hela dagarna ungefär. Saker vi gjorde var att fixa naglarna, fisk-spa, åt på alla möjliga restauranger, sjöng även karaoke på en av dem, testade paraseiling, drack cola och åt pomfrites ungefär varje dag, nyttigt! såg också många personer där som liknade mina vänner bla Jonathan Eriksson och Julia Forsman, var på action aqua park där blev jag blåslagen kan man säga, vi stälde även upp på en tävling i en av de brantaste rutschkanorna, de som jobbade där tyckte även om mitt långa blonda hår märkte vi, åt go-frukost med. Vi gjorde massa mer saker men kommer inte på allt just nu. Vädret visade att det skulle regna alla dagar utom typ 3, men det regnade inte en enda dag! De sa "It never rain on Sunny Beach" (Hoppas jag skrev rätt nu, min engelska är grym)

 

Fick inte tag på alla bilder, men några i alla fall.

.

 

Jobbig hemfärd, landade i Stockholm tio över tolv typ sedan var det bara att sätta sig i bilen och åka hem till Storuman.. Vi var hemma typ tjugo i 9 och såklart börjar man jobba 9.. Det var minnesvärt i alla fall!

Hade bra!

 

ÄLSKLING

Måste bara kort säga att igår så fick jag mig en till liten bäbis. så nu har jag mig en BIG baby (som då är ossy) och lill bäbisen som är den ny tillkommna Vixen.
För er som inte vet så är ozzan han till höger, ja å den till vänster är senjo.
 
PUSS PÅ DOM!
 
HEJ.
 

Teknikensvärld.

Tänkte bara informera er om att jag teknikundret som jag är har gjort något mycket tekniskt idag. Jag har nämligen gjort så att min tränings klocka fungerar som den ska och så har jag gjort mig mer förstodd på den. Så nu kan jag inte vänta mkt längre tills jag få fara ut å springa med den! Bara jag blir veck denna förkylning.. för den gör mig galen!
Sedan blir de ju lite extra kul å få stoppa en sensor i skon. hehe.
Nu du mamma så har jag allt KM.
 
Puss på er!

SM GULD GÅNGER 2!

Kan inte vara annat än nöjd efter helgens resultat, 2 SM guld i swamp soccer! Jag och Linnea ville ju ha ett vinnar lag i år men det laget fick vi inte ihop. Men vad gjorde de.. vi blev istället inhoppare i ett helt okänt lag i mix klassen och de vissade sig vara det lag som tog SM Guld. Och inte nog med det så lyckades vi ju även i damklassen ta guld. Men om vi över går till de negativa så tycker jag att det var synd att inte våra med spelare från mixlaget fick vinna herrklassen. För dom va så jävla bra! menmen vi hoppas på att de lyckas ta vm guld i år istället. 
 
Stora ilskna kvinnor SM GULD.
Murphys lag SM GULD.
Guld är fint.
 
 PUSS Å HEJ!
 
 
 

Nu ska vi se sa den blinde till den döve.

Nu ska vi se, här har jag inte skrivit på några dagar, eller veckor kan man ju säga.. Ja, men vad ska man säga då? Jag överlevde resan till och från Bulgarien. Riktigt härligt väder och kul vare! Fler utomlandsresor ska det bli. Ska försöka ragga tag på bilder från de andra. Annars så har jag jobbat färdigt för i sommar, Julia är hemma nu efter språkresan. Wiiho! Vi tog första fisketuren i går. Fick på en riktigt stor en! Men, 5 meter innan båten så går linan av.. hade inte varit dumt att börja fiskesäsongen och dra upp en sådan baddare! Storumandagarna och dansgalan har ju också varit. Nu väntas bara swamp soccer! :D
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!