Grattis Moa!

Idag fyller Moa hela 15 år! Dagen börjades med ett morgonpass på gymmet sedan har vi sett fotboll. Nu tror jag att hon käkar tårta och det förtjänar hon. Så grattis i alla fall, puss på de!
 
 
Tyvärr är typ alla bilder borta.. så jag hade bara 4 st. Menmen!

Sommarlov

Fick sommarlov igår, SKÖÖÖNT! Kändes det då, men vad ska man göra nu? Nä ingenting.. Hatar sommarlov, finns aldrig något att göra.. och det har bara gått mindre än en halv dag! Mammas förslag är typ plantera blommor, städa, putsa fönstren och massa annat kul.. Kan ju i alla fall passa på att gratta mina kusiner till student och examen. Har fikat mer än någonsin denna vecka tror jag alltså!
 
 
Bara ett år kvar sedan är det vår tur att ta studenten! Det är ju sjukt. Något annat som är sjukt är ju att det är två år sedan jag gick ut nian, åh.. Fy vad gammal jag är, eller ja, okej inte så gammal.
 
 

Bröllop

Det har ju varit långhelg, har hunnit med en del som t ex ett bröllop. Min morbror och hans tjej som nu är hans fru gifte sig som jag tidigare nämnt i ett annat inlägg. Jag och Julia sjöng en sång som mamma hade skrivit om, som då handlar om de två. Det är som en liten tradition att vi gör det på våra släktingars bröllop. Vi fick låten 3 dagar innan bröllopet, den hade då 6 verser. Tyckte det var mycket och skynda mig att lära mig den. Dagene efter "råkade" mamma skriva 3 till. Så, låten hade 9 verser! Men vi klarade det. 
Det var i alla fall ett jättefint bröllop, de var så vackra dessutom. När jag sa det till min morbror fick jag svaret: - Ja, vi försökte väl. 
 
Många bilder som inte låg i någon ordning men aja!

Brännbollyran

Tjaabaaa! Jag gick just in på blogg.se och ser då att någon duktig har varit här och bloggat. Så, jag var faktiskt på väg att göra det Lovisa. Har tyvärr inte någon bra ursäkt förutom lathet helt enkelt. 
Men i alla fall, helgen som var befann jag mig i Umeå på brännbollsyran. I "Alven och gänget" var det lite kaos, höll på att missa första matchen och några av våra lagmedlämmar hade glömt billjetterna i bilen. Men vi hann och vi vann 2 av 3 matcher. Ingen trodde på det, dommarna fick räkna om flera gånger. Riktigt kul var det i alla fall och det blir repris nästa år hoppas jag! Hela helgen var VÄLDIGT händelserik. Dock glömde jag att ta bilder från fredagen så det blir bara bilder sen i lördags.
 
 
Heeejdåå!

När jag tar saken i egna händer

Så var det då dags igen, alldeles för få inlägg på alldeles för lång tid. Den ena är i Grekland för tillfället och den andra vet jag inte vad hon håller på med, bloggar gör hon då icket. Då får vi hoppas att hennes ursäkt till det är att hon pluggar eller något i den stilen. Vad jag nu skulle ha skrivit vet jag inte riktigt eftersom att jag tror att det är Mikkatilda själv som har mest att berätta, en greklandsresa och en brännbollsyra. Med dessa två spännande händelser kan man ju tycka att bloggen borde vara överflödig, inom en snar framtid iaf. Hoppas jag, för nu är jag less på att läsa samma inlägg varje dag, två veckor i rad. Nu får jag iaf va så ego att läsa mitt eget.
/Loviisa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!