Skönt

Älskar när man får stryka skoluppgifter från kom ihåg lappen!
 
 

Lejonkungen

Eftersom min mobil är störd så kan jag ju inte lägga in bilder på datorn. Det är en av anledningarna att jag inte har gjort något inlägg, det blir ju så tråkigt utan bilder. Jag vet inte heller vad jag ska skriva om.
   
Nu sitter jag och ser Lejonkungen, kan vara en av dom bästa filmerna! Ovärt inlägg men, men. Hejdå! 
 
 

Äta bör man annars dör man.

Nu var de länge sen jag skrev om mat känner jag. Så därför delar jag med mig av vad min kvällsfrukost består av.
 
 
Innehåller: En tallrik med filmjölk (från norrmejeriet såkart.) med Special Flakes med röda bär på.
Ett glas med proviva mango. Som jag har nyss upptäckt är jättegod!
Å så kände jag att jag ville ha lite protein, så på tallrik nummer två ligger det två söndersteckta ägg med bästföredatum på 13-09-12. nå skedar med keso och som gräddet på moset toppar jag det med kokt skinka.
 
PUSS!
 

Grattis

Får ta och gratulera min pappa som har blivit gammal. 43 år! Ja jag har ingen bild att lägga upp heller eftersom min mobil inte kan kopplas till datorn... Oj! nu får jag skynda mig med detta inlägg eftersom jag snart har slut på ström på datorn och min laddare är spårlöst försvunnen. Är det inte nyckeln och headsettet så är det något annat!
 
 
Så eftersom jag inte har någon bild att lägga upp så snor jag från google.

Skola igen

Igår var första skoldagen. Jag hade mer otur än tur kan man säga. Nyckeln försvann, mitt internet fungerar inte på skolan och mitt headsett är fortfarande borta.. Men så i dag när jag ska ta på mig mina jeans hittar jag headsettet i fickan, hittade nyckeln när jag skulle gå hem från skolan i går. Dock fungerar mitt internet fortfarande inte.
 
 
 

för mkt mat.

Hörde av sofie idag att hon tycker vi skriver mkt och de som är ätbart och drickbart.. (kanske finns det en anledning till varför jag just heter MAThilda.) jaa jag tycker om mat dock bara den mat som är god, annars äter jag inte. men över till sak, vi ska försöka variera lite mer hädan efter. Eller så varför inte gå över helt och hållet till en matblogg, de skulle ju va nått. För mat de har jag alltid tyckt om, eller nää inte då jag var liten. Då var de pannkaka som gällde å bulle förstås. Nu har går faktiskt mer än sånt ner. Fast de är fortfarande bullar och pannkaka som är favoriter när de gäller saker som ska ner i magen.
 
Men nu ska jag ta å äta upp min leverpastejmacka å dricka upp mitt te. Och hur de blir framöver de lär vi ju se.
Jaa man dricker te med skeed. När de är förvarmt.
Medans jag slörpel med mitt te få ni vänta så länge tills de kommer mer om mat.
Hej så länge!
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!