Dag 2

Nu äre vårat favorit värsta minne.
Jaa, det var den 21 Februari för 2 år sedan, så stod vi utanför en stuga mitt i skogen i ca -30° det var inte skönt kan man säga med tanke på att vi gatt stå där i typ 2 timmar! Det var lika kallt i stugan som det var ute. Ja för det första så hitta vi inte nyckeln till skotern vi kollade våra fickor ungefär 100 ggr och stugan. Sen börja vi leta i snön där fanns den inte heller.. så då fick Mathilda försöka skriva ett sms till mor sin med ispinnar till fingrar!
Medans Mathilda skicka smset så sparkade Mikaela förargat i snön bakom skotern en sista gång och vad tror ni flög upp där!? jo! nyckeln! :D
Vi skrek JAAAAAAAAAA, så Mathilda tog nyckeln och stoppade in den i nyckelhålet och vred sakta runt den men de va bara nyckeln som vred sig (inte nyckelhålet..) och då försökte Mathilda böja tillbak nyckeln så den blev rak meeeen de gick inte så bra, så den gick av... å vi skrek och Mathilda kastade iväg halv nyckeln av ilska ut i skogen. (men den delen behövdes för att fixa en ny nyckel men de va inte vi med vetna om..)
så upp med telefon igen för att skriva ett förklarande sms till Mathildas mor igen..  men de förklarande smset var: Nyckeln är av.....
Som svar fick vi att Mathildas bror skulle komma.. så vi väntade och väntade...
Just när vi såg liemannen i vit ögat så såg vi något rött, de var rödafaran. Så där kom Ville på skotern och det första han sa var:
-nån av ni få köra ja frys om fingra..
Vi - men tro du inte vi frys!
Men Ville kröp in i pulkan och värmde sig, medan vi satt oss på skotern för att köra hem med knäckfrysta fingrar. Men som tur var klarade vi hela resan hem.
Den första kommentaren vi fick var:
Frys ni? av en kent a P.
Detta minns vi STARKT kan vi då säga.
Det vart ju som en hel saga nästan men men kul å skratt åt nu iaf.
Good bye, don´t die!
0 Kommentarer till "Dag 2"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!